Beurscatalogus

ID-DJ Entertainment
ga naar overzicht

ID-DJ Entertainment

Voor evenementen bent u bij ID-DJ Entertainment aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring, variƫrend van intieme bruiloften tot grootschalige events, nemen wij u graag (een deel van) de organisatie van uw evenement uit handen. Ons doel is u te ontzorgen, zodat u tijdens het event ongedwongen kunt genieten en echt tijd heeft voor uw gasten.
Wij verzorgen entertainment, eventplanners, locaties, tenten, catering, decoratie, podium, geluidstechniek, lichttechniek, hostesses en gastvrouwen en special effects etc. Voor al deze facetten werken wij al lange tijd samen met zeer betrouwbare en professionele partners, zodat kwaliteit bij ons vanzelfsprekend is. Niets is ons te gek, altijd met een tevreden opdrachtgever als einddoel.

Wij bespreken graag vrijblijvend in een persoonlijk gesprek uw wensen en onze mogelijkheden. Neemt u vooral contact met ons op.

ID-DJ Entertainment is in het bezit van het Keurmerk Trouwen van de Nederlandsche Trouwbranche Organisatie. ID-DJ Entertainment voldoet dus aan de peilers professioneel, betrouwbaar en innovatief.